Camille Rowen takamus säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina on puhuttu entistä enemmän supermallien hoikkuudesta, kun mallimaailman ihannemitta on mennyt vuosi vuodelta laihempaan suuntaan. Viime viikkoina liiallisesta hoikkuudesta keskustelua on aiheuttanut mallitulokas Camille Rowe.

Camille on nähty viime viikkoina poseeraamassa Victoria’s Secrerin mallikuvissa Karibialla St. Barthsin saarella. Miehet ovat ainakin noteeranneet kuvankauniin neitokaisen ja hänen bikiniasunsa, mutta jotkut pitävät Camillea edelleen liian hoikkana.

Camille Rowe, koko nimeltään Camille Rowe-Pourcheresse-Pourcheresse, on ranskalainen supermalli, joka on nykyisin Marylin-mallitoimiston listoilla ja asuu New Yorkissa. Camillen malliuran lähti nousuun vuonna 2009, kun hän poseerasi Nylon-lehden kansikuvassa Japanissa. Sittemmin kaunotar on nähty myös Costume, Jalouse ja Elle -lehtien kansikuvissa sekä myös kahdessa elokuvassa.