Duudsonien peukkupila järkytti Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme kuukausi sitten hauskasta tempauksesta, jonka suomalaiset Duudsonit ja maailmankuulu amerikkalainen pilailija Roman Atwood tekivät. Duudsonit suuntasivat rannalla levittämään lintuja varten herkkupaloja auringonpalvojien ympärille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Amerikkalainen Roman Atwood lienee yksi tämän hetken seuratuimpia pilailijoita maailmassa, ja Stara on raportoinut usein hänen toinen toistaan rajummista tempauksista. Nyt Duudsonien kanssa tehdyt tempaukset ovat saaneet jatkoa, kun Duudsonit nähdään pilailemassa Jarpin jo vuosia sitteen kadonneen peukalon merkeissä.

Kuluvan vuoden lokakuussa Roman Atwood nauratti nettikansaa, kun hän oli virtsaavinaan pysäköidyn Ferrarin päälle. Auton omistaja saapui pian paikalle, eikä luonnollisestikaan ollut kovin tyytyväinen näkemäänsä.