Lady Gaga pukeutui lattiamopiksi? Asuvalinta ainakin huomattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gagan performanssi ulottuu ympäristön sijaan yleensä myös tähteen itseensä, sillä hänen asuvalintansa ovat erityisen näyttäviä ja poikkeuksellisia. Niin tälläkin kerralla, kun supertähti on ikuistettu Lontoossa.

Toissapäivänä Lady Gaga pukeutui joulukuuseksi, mutta nyt asu on hieman toista maata. Hän näyttää nimittäin ottaneensa mallia hotellin siivouskomeron mopilta, koska laulajan päässä on harmaa moppimainen hiuslaite.

Lady Gaga, eli Stefani Joanne Angelina Germanotta, on saanut uralleen vaikutteita kasarirockista ja -popista. Hän on nimennyt David Bowien, Queenin, Michael Jacksonin ja Madonnan idoleikseen. Neitokaisen ARTPOP-albumi julkaistiin 6. marraskuuta fanien pitkän odotuksen jälkeen.