Hui kauhistus, tältä supertähdet näyttäisivät Klonkkuna – Miley Cyrus, Justin Bieber…

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Taru sormusten herrasta -kirjoista tuttu Klonkku-hahmo on valloittanut viime vuosina myös valkokankaalla. Amerikkalainen taiteilija Joe Mullins ilmaisi äskettäin taideteoksillaan oman näkemyksensä siitä, miltä monet suosikkitähdet näyttäisivät kyseisen hahmoin piirteillä varustettuna.

Nyt kun Hobitti – Smaugin autioittama maa -elokuva tulee pian ensi-iltaan, mies on halunnut jälleen piristää TSH-faneja julkkis-Klonkuilla. Uhreiksi ovat tällä kertaa joutuneet Miley Cyrus, Harry Styles, Heidi Klum, Katy Perry ja Justin Bieber.

Aiemmin Mullins teki kuvia, joiden innoittajina olivat Angelina Jolie ja Brad Pitt, Jennifer Aniston ja Lady Gaga sekä Robert Pattinson ja Rihanna. Klonkku-hahmolle äänen TSH-sarjan elokuvissa ja Hobitti-elokuvissa antaa näyttelijä Andy Serkis.