Demi Lovato paljasti salakuljettaneensa kokaiinia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-tuotannoista tunnetuksi noussut Demi Lovato kärsi aikoinaan päihdekoukusta, mutta on sittemmin saanut elämäsnä raiteilleen. X Factor -tuomarinakin toiminut näyttelijä-laulaja on sittemmin kertonut medialle menneisyydestään varsin avonaisesti.

Nyt 21-vuotias tähti on paljastanut lisää yksityiskohtia päihdehuuruisesta menneisyydestään. Demi Lovato kertoi Access Hollywood -sivustolle olleensa hyvä manipuloimaan ihmisiä ja selvinneensä sen vuoksi usein ongelmista. Entisen Disney-tähden mukaan hän oli niin pahasti riippuvainen kokaiinista, ettei selvinnyt tuntia ilman huumetta. Hän salakuljetti sitä jopa lennoille.

– Salakuljetin kokaiinia lentokoneeseen ja odotin että kaikki ensimmäisessä luokassa nukkuivat. Hiivin vessaan ja käytin sitä, Demi paljastaa.

– Se meni niin pahaksi. Sitä tapahtui jopa silloin, kun joku selvin päin oleva oli kanssani tai vaikka joku olisi vahtinut minua kotonani ympäri vuorokauden. Onnistuin piilottamaan riippuvuuteni heiltä, tähti jatkaa.

Demi Lovato on aikaisemmin paljastanut joutuneensa lapsena koulukiusatuksi. Kaunotar kertoi tulevansa vielä kertomaan koettelemuksistaan julkisesti. Biologisen isänsä äskettäin menettänyt Demi kuvailee itseään kovikseksi, sillä hän pystyy nykyään käsittelemään elämässään tapahtuneita rankkoja asioita.