Historialliset ysäribileet Kaapelitehtaalla – ikärajaksi K22

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi oli 1990-luvulla yksi Euroopan aktiivisimmista maista tuon ajan eurodancen saralla, kun erityisesti RantaRock-festivaali rahtasi dancetähtiä keikkailemaan Suomeen. Sittemmin ajat ovat muuttuneet, mutta yhä edelleen Suomessa nähdään runsaasti ysäritähtiä. Varsinkin helmikuussa.

Helmikuussa Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään massiivinen ysäritapahtuma We Love the 90’s Helsinki, jossa lavalle nousee melkoinen joukko vuosikymmenen kuumia dancenimiä. Staran juuri saamien tietojen mukaan tapahtuman ikärajaksi on tullut 22 vuotta. Liput tulevat myyntiin huomenna torstaina.

Tapahtuman ohjelmistossa nähdään huippusuosittu E-Type, ikinuori Pandora, paluun lavoille tekevä Solid Base, Suomessa jättimenestystä nauttinut Basic Element ja tanskalainen Superhero Lover -yhtye Daze. Kotimaisia ysärinimiä tapahtumassa edustavat DJ Matti Airaksinen, Hausmylly ja Waldo’s People.