Kim Kardashianin laihdutuksen tulos bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianin klaanin tunnetuin tähti Kim Kardashian on ollut viime aikoina uutisotsikoissa pääasiassa raskauden jälkeisen laihdutuksensa merkeissä. Realitytähden kerrotaan laihduttaneen noin puolen vuoden aikana jopa 25 kiloa.

kimkardashian11122013

Nyt Kim Kardashian nähdään esittelemässä bikinikuntoaan Us Weekly -lehden kannessa. 33-vuotias tähti poseeraa kansikuvassa päällään valkoiset bikinit. Lehden otsikossa Kimin hehkutetaan saaneen vartalonsa takaisin ilman leikkauksia tai muita temppuja.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin kerrottiin hiljattain tehneen selväksi perheilleen, ystävilleen ja faneilleen, etteivät he halua näiden ostavan tulevalle lapselle lahjoja. Pariskunta toivoo onnittelijoiden sen sijaan lahjoittavan lahjasummansa Chicagossa sijaitsevalle Lurien lastensairaalalle, jossa Kanye itse syntyi.