Suomalainen Oona Chanel tekee kansainvälistä malliuraa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia mallikaunottaria on nähty hyvin harvakseltaan maailman mallimarkkinoilla, sillä todellista menestystä ovat viime aikoina niittäneet lähinnä Suvi Koponen ja Pipsa Hurmerinta. Samaan joukkoon kuuluu kuitenkin myös kolmas kaunotar, Oona Chanel, jonka ura on parhaillaan nousussa maailmalla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Tänä vuonna Oona on ollut kansainvälisesti mielenkiintoinen nimi, sillä hän on ollut näkyvästi esillä Vogue-lehden Italian versiossa ja sen verkkosivuilla. Lehden verkkosivuilla viime huhtikuussa julkaistussa videossa Oona kertoo olevansa suomalainen, mutta myös hieman ranskalainen ja saksalainen. Oheisissa kuvissa Oona Chanel nähdään poseeraamassa Saksan Münchenissä huhtikuussa 2013 järjestetyssä Mon Cheri Barbara Tag 2013 -tapahtumassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Vogue muistaa kertoa, että Helsingissä varttunut kansainvälinen nuori nainen on sukunimeltään Chanel, koska hänen isoisotätinsä on legendaarinen Coco Chanel. Oonan uran tilannetta kuvaa hyvin se, että hän on ehtinyt Voguen mukaan jo herättää maailman tunnetuimman julkkiskuvaajan, Terry Richardsonin, mielenkiinnon. Richardson kuvaa yleensä vain maailman tunnetuimpia supermalleja ja julkkiskaunottaria. Oona on noteerattu näkyvästi myös sosiaalisissa medioissa, ja esimerkiksi Statigram-sivustolla hänen nimellään löytyy upeita muotikuvia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Vogue-lehden artikkelista kertoi Helsingin Sanomat.