Suomen katsotuimmat YouTube-videot listattiin – tässä parhaat

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin videopalvelu YouTube kuuluu olennaisena osana lähes jokaisen netinkäyttäjän arkipäivään. Nyt vuosi 2013 alkaa lähestyä loppuaan, joten videopalvelu on julkaissut verkossa kuluneen vuoden suosituimmat videot Suomessa.

Ykköseksi nousi Harlem Shake -videoilmiön yksi versio, jota on katsottu maailmassa yhteensä 95 miljoonaa kertaa. Video nousi myös Suomen katsotuimmaksi ei-musiikkivideoksi. Toiseksi katsotuin oli Suomessa Justimus Filmsin erovideo, jota on katsottu 550.000 kertaa. Kolmanneksi sijoittui photoshoppauksen tehoa esittelevä video. Alla Suomen Top 10 -videot.

Musiikkivideot painivat aivan omassa sarjassaan, ja siellä Cheekin Timantit ovat ikuisia vei ylivoimaisesti ykköspaikan lähes kuudella miljoonalla katselukerralla. Toiseksi suosituin oli PSY:n Gentleman ja kolmanneksi suosituin Cheekin ja Jukka Pojan Jossu. Alla musiikkivideoiden Suomen Top 5.