Joulun hämmentävin lahjavinkki – kehtaisitko antaa tällaisen?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joulun lähestyessä ihmiset tuskailevat lahjojen kanssa, kun pakettiin pitäisi keksiä jotain muuta kuin rahaa tai sukkia. Fiksuimmat ovat hankkineet joululahjoja pitkin vuotta, mutta viime hetken shoppailijat haalivat joululahjat verkkokaupoista tai aattona ruuhkan keskeltä.

Kuva: Etsy
Kuva: Etsy

Etsy-verkkokaupassa on nyt upea lahjaidea, jollaista ei tulee varmasti heti vastaan. Siellä on nimittäin myytävänä melko erikoisia koriste-esineitä. TheCurious13-nimimerkin myyntilistalla on joukko täytettyjä hiiriä, jotka on puettu erilaisiin asuihin.

Kuvaustekstin mukaan hiiret on käsityönä valmistettu ja niiden hinnan saa myyjältä henkilökohtaisella tiedustelulla. Hiiret on puettu kuninkaallisiin tai muuten merkittäviin asusteisiin ja yhdessä ne muodostavat näyttävän kokonaisuuden. Valitettavasti hiiriä postitetaan vain Yhdysvalloissa asuville asiakkaille.