Vanessa Hudgens kaipaa lämpöön – bikinikuva vahvisti haaveen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Vanessa Hudgens nousi Miley Cyrusin ja Selena Gomezin lailla tunnetuksi Disney-elokuvien ja -sarjojen kautta. Kuten hekin, myös Hudgens on pyrkinyt sittemmin eroon teinitähden maineestaan.

24-vuotias tähti asuu Los Angelesissa, mutta kaipaa Jamaikan auringon alle. Tämä ilmenee Vanessa Hudgensin jakamasta Instagram-kuvasta, jossa näyttelijätär poseeraa bikineissä Karibianmeren lämmössä.

– Viekää minut takaisin, Vanessa kirjoitti.

Vanessa Hudgens on karistanut Disney-tähden puhtoista imagoa esiintymällä muun muassa Spring Breakers -elokuvassa. Siinä näyttelijätär esitti huumeisiin ja seksiin mieltynyttä teiniä. Tulevassa Gimme Shelter -elokuvassa hän näyttelee raskaaksi tulevaa koditonta nuorta naista.