Jenni Vartiainen myynyt triplaplatinaa – yli 60 000 levyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jenni Vartiaisen lokakuussa julkaistu Terra –albumi on myynyt triplaplatinaa, eli yli 60.000 kappaletta. Levyltä on julkaistu kaksi singleä, Junat ja naiset sekä Selvästi päihtynyt, jonka musiikkivideo julkaistaan huomenna.

” Tämä syksy on ollut elämäni kiireisin, mutta samalla antoisin. Ihmiset ovat antaneet ihanaa palautetta albumista. Myös keikoilla on käsinkosketeltava tunnelma, Jenni Vartiainen kertoo.

Jennin syksyn kiertue oli pitkälti loppuunmyyty. Kiertue päättyy tämän vuoden osalta lauantaina loppuunmyydylle Helsingin kulttuuritalolle. Ensi vuonna Jenni aloittaa kiertueensa legendaariselta Tavastia klubilta 6. helmikuuta.

Jenni Vartiainen on 2000-luvun menestynein naisartisti Suomessa. Hänen levyjään on myyty yli 300.000 kappaletta. Hän on urallaan voittanut myös yhdeksän Emma-palkintoa.