Lady Gaga myynyt Suomessa kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuun alussa julkaistu Lady Gagan ARTPOP-albumi on myynyt Suomessa kultaa, eli yli 10.000 kappaletta. Albumin ensimmäinen sinkku Applause soi taannoin radioiden soittolistoilla ja tanssilattioilla kautta maailman.

Viisi Grammy-palkintoa sekä 13 MTV Video Music Award -palkintoa voittanut Lady Gaga on Time-lehdessä nimetty vuosikymmenen toiseksi vaikutusvaltaisimmaksi henkilöksi. 2010-luvulla Lady Gaga on saanut runsaasti huomiota Facebook ja Twitter -aktiivisuudellaan. Lady Gagalla on 60 miljoonaa Facebook-fania sekä 40 miljoonaa Twitter-seuraajaa.

Keväällä 2014 käynnistyy Yhdysvalloissa Lady Gagan neljäs kiertue The ARTPOP Ball. Mahdollista Euroopan kiertuetta ei ole vielä julkaistu. Lady Gaga on myynyt maailmanlaajuisesti 24 miljoonaa albumia sekä 90 miljoonaa singleä.

Uusimmat