Lady Gaga myynyt Suomessa kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuun alussa julkaistu Lady Gagan ARTPOP-albumi on myynyt Suomessa kultaa, eli yli 10.000 kappaletta. Albumin ensimmäinen sinkku Applause soi taannoin radioiden soittolistoilla ja tanssilattioilla kautta maailman.

Viisi Grammy-palkintoa sekä 13 MTV Video Music Award -palkintoa voittanut Lady Gaga on Time-lehdessä nimetty vuosikymmenen toiseksi vaikutusvaltaisimmaksi henkilöksi. 2010-luvulla Lady Gaga on saanut runsaasti huomiota Facebook ja Twitter -aktiivisuudellaan. Lady Gagalla on 60 miljoonaa Facebook-fania sekä 40 miljoonaa Twitter-seuraajaa.

Keväällä 2014 käynnistyy Yhdysvalloissa Lady Gagan neljäs kiertue The ARTPOP Ball. Mahdollista Euroopan kiertuetta ei ole vielä julkaistu. Lady Gaga on myynyt maailmanlaajuisesti 24 miljoonaa albumia sekä 90 miljoonaa singleä.