Miekkamies ryösti pikaruokalan: ”Tacot tai henki!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia, joissa ihmiset ovat suorittaneet rikollisia ja jopa väkivaltaisia tekoja himoitessaan pikaruokaa. Ei liene yllättävää, että monet näistä tapauksista ovat Yhdysvalloista, hampurilaisten ja muiden herkkujen luvatusta maasta.

Adam Kramer -nimistä teksasilaismiestä syytetään tarjoilijan uhkailemisesta meksikolaisessa ravintolassa. Miehen kerrotaan saapuneen Bexar Countyssä sijaitsevaan ravintolaan 2. joulukuuta noin kello 14.30. Mies tilasi kuusi tacoa ja ilmoitti myyjälle saavansa ne ilmaiseksi.

Tarjoilijan huomauttaessa tacojen olevan maksullisia, Adam vetäisi esiin miekan vyöllään olevasta huotrasta. Mies poistui hetkeksi pikaruokalasta, mutta saapui pian takaisin. Tässä vaiheessa tarjoilija oli kuitenkin ehtinyt lukita ravintolan oven. Miekkasankari raivostui ja huusi haluavansa ilmaisia tacoja, tai muuten joku kuolisi.

Adam ei kuitenkaan toteuttanut uhkaustaan vaan poistui autolleen ja ajoi pois. Mies pidätettiin myöhemmin samana päivänä hänen yrittäessään ryöstää huoltoasemaa. Associated Press -uutistoimiston mukaan Adam vaati huoltoasemalla ilmaista bensiiniä 50 dollarin edestä, mutta muutti myöhemmin mieltään ja maksoi kiltisti 20 dollarin edestä tankkaamansa polttoaineet.