Kenen käsi kuvassa? Peaches Geldof järkyttyi omasta valokuvastaan: ”Pelottavaa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rocktähti Bob Geldofin tytär Peaches Geldof on joutunut julkisuutensa takia usein erikoisiin tilanteisiin. Viimeisin asetti hänet vastakkain aaveen kanssa. Kaikki sai alkunsa neitokaisen ottamasta valokuvasta.

Hän poseerasi otoksessa Astala-tyttärensä kanssa kylpyhuoneessa. Geldof kuitenkin huomasi erikoisen yksityiskohdan otoksessa – hänen olallaan näyttää olevan käsi. Peaches väitti kivenkovaan, ettei kyse ole julkkiksen omasta kädestä, sillä toinen niistä piti kuvan ottohetkellä kiinni lapsesta ja toinen kännykästä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nainen alkoi Daily Mirror -lehden mukaan selvitellä Kentin kodin historiaa, ja sai tietää, että samassa rakennuksessa oli 1920-luvulla asunut rikas mies raskaana olleen vaimonsa kanssa. Vaimo oli synnyttänyt kuolleen lapsen ja hukuttautunut surussaan kylpyammeeseen. Geldofin mielestä kuvassa on ammeeseen kuollut nainen.

– Onpa pelottavaa!! Paskon alleni! Kirjoitti neitokainen Instagram-blogiinsa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Peaches Geldof on tunnettu brittiläinen toimittaja, TV-juontaja ja malli. 24-vuotias neito meni vuonna 2008 naimisiin muusikko Max Drummeyn kanssa, mutta parin liitto ei kestänyt. Nyt hän on naimisissa laulaja Thomas Cohenin kanssa. Julkkiksella on kaksi siskoa Fifi ja Pixie sekä siskopuoli Tiger. Tähti on esiintynyt muun muuassa Peaches Geldof: Teenage Mind -realitysarjassa sekä sen jatko-osassa Peaches Geldof: Teen America.