Ravintola antaa 50 % alennuksen kännykkänsä sulkeville

Digi Lifestyle Matkailu · Stara.fi

Ympäri maailmaa ollaan tälläkin hetkellä ärsyyntyneitä siitä, että joku ei kykene päästämään irti kännykästään edes hienossa ravintolassa. Kerroimme pari päivää sitten, että vähemmän kännykkää näppäilevät ovat muita onnellisempia ihmisiä.

Nyt eräs ravintola on ilmeisesti huomannut molemmat seikat, sillä se on ryhtynyt toden teolla kannustamaan asiakkaitaan kännyköiden sulkemiseen. Israelin Jerusalemissa sijaitseva The Abu Ghosh -ravintola antaa asiakkailleen ruoan peräti puoleen hintaan, jos asiakas suostuu sammuttamaan puhelimensa kokonaan ruokailun ajaksi.

Ravintolaa pyörittävän miljonääri Jawdat Ibrahimin mukaan älypuhelinten yleistymisen myötä ihmiset ovat puhuneet keskenään vuosi vuodelta vähemmän, AP News uutisoi. Omistajan mukaan lähes jokainen asiakas on suostunut sammuttamaan matkapuhelimensa.