Viimeinkin! Spotify muuttui ilmaiseksi myös mobiilissa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin musiikkilähteisiin lukeutuva Spotify on tähän mennessä tarjonnut verkossa sekä ilmaista mainoksilla rahoitettua versiota että maksullista premium-versiota. Tähän saakka mobiilissa palvelua ovat voineet käyttää ainoastaan maksavat asiakkaat. Nyt tilanne on muuttunut.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Vielä eilen mobiililaitteisiin, kuten iPhoneen ja iPadiin, Spotify-sovelluksen ladanneet eivät voineet kuunnella musiikkia ilman kuukausimaksua. Nyt Spotify on kuunnellut käyttäjien pitkäaikaisia toiveita ja muuttanut tänään musiikin kuuntelun ilmaiseksi myös mobiilisssa. Muutosta on heti tuoreeltaan kiitelty kovasti sosiaalisessa mediassa.

Staran selvityksen mukaan Spotify on ensisijainen musiikin kuuntelun väline peräti kolmannekselle 15-35-vuotiaista. Tarkempia tutkimustietoja julkaistaan lähipäivinä.