Hämmästyttävät eläinkaverukset: Tiikeri, leijona ja karhu elävät yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläintarhoissa ja safaripuistoissa nähdään ajoittain hyvinkin erikoisia eläinystävyyksiä, joissa toistensa vihollisina luonnossa elävät lajit voivat tulla hyvinkin toimeen toistensa kanssa ja olla jopa ylimpiä ystävyksiä. Yhdysvalloissa varsinaisena malliesimerkkinä toimii erikoinen kolmikko.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Noah’s Ark Sanctuary -eläinpuistoon on pelastettu yli tuhat villieläintä ympäri Yhdysvaltoja, ja siellä elävät yhdessä sopuisasti myös tiikeri, leijona ja karhu. Erikoinen kolmikko on elänyt yhdessä koko elämänsä, sillä ne pelastettiin aikoinaan puistoon pentuina samasta paikasta.

Eläimet oli hankittu huumediilerin statussymboleiksi, kun ne päätyivät lopulta parempiin oloihin yli kymmenen vuotta sitten. Luonnossa kolmikko ei koskaan voisi elää yhdessä.