Tulisa Contostavlos treenasi peppuaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti ja televisiokasvo Tulisa Contostavlos pääsi vastikään otsikoihin Ibizan lomansa ansiosta. Neitokainen biletti rankasti muun muassa syntymäpäiviensä merkeissä. Sittemmin julkisuuteen pääsivät huhut tähden fiktiivisesta esikoisromaanista, joka kantaa nimeä Sky. Viime kesän jälkeen Tulisa on viettänyt hiljaiseloa otsikoista.

Nyt 25-vuotias popkaunotar on kuitenkin julkaissut Instagramissaan valokuvan, jossa hän treenaa peppuaan ja jalkojaan kotona.

Tulisa Contostavlosin fiktiivinen Sky-romaani tulee kertomaan lontoolaisesta koulutytöstä, joka nousee tähteyteen köyhyyden keskeltä. Kirja peilaa löyhästi Tulisan omaa elämää, mutta sen kerrotaan silti olevan fiktiivinen teos. Neitokaisen yhtye N-Dubz julkaisi vuonna 2010 N-Dubz – Against All Odds: From Street Life to Chart Life -kirjan. Tulisa on myös itse julkaissut aiemmin Honest: My Story So Far -omaelämäkerran.