Baarireissusta tuli vankilareissu – mies väitti poliisille tulleensa ryöstetyksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet miehet sepittävät jos jonkinlaisia tarinoita, kun ilta poikien kanssa on venynyt yllättäen aamuun saakka ja vaimo odottaa kotona raivostuneena. Nyt eräs brittimies on yrittänyt välttää vaimonsa kylmäkiskoisen vastaanoton ja sepittänyt vaimon sijaan poliisille tulleensa ryöstetyksi.

24-vuotias nuori mies oli baarissa juhlimassa ystäviensä kanssa, kun bileet lähtivät hieman käsistä ja rahaa paloi lopulta noin 200 euroa. Tullessaan katumapäälle mies sai kuningasidean. Hän yritti nimittäin kehittää peitetarinan tyttöystävälleen ja ilmoitti poliisille joutuneensa pomon ryöstämäksi.

Poliisit ottivat ilmoituksen vakavasti, joten pian selvisi, että ryöstöä ei ollut tapahtunut, Metro-lehti uutisoi. Stoke-on-Trentissä asuva mies tunnusti lopulta tekonsa, jolloin hänet pidätettiin perättömästä ilmiannosta ja poliisille valehtelemisesta. Nyt valehtelija on tuomittu puoleksi vuodeksi vankilaan.