Chelsea Leyland unohti bikinialaosan kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naispuoliset tiskijukat ovat tehneet viime vuosina toden teolla tuloaan julkkismaailmaan. Valtaosa heistä tosin ei tosin osaa oikeasti miksata levyjä, mutta nykyisin jo pelkkä levyjen vaihtaminen riittää usein DJ-titteliin. Eräs nouseva DJ-kyky on Chelsea Leyland.

Nyt Leyland on kuvattu mielenkiintoisiin kuviin, sillä hän saapui ottamaan aurinkoa melko erikoisessa bikiniasussa. Parhaillaan pohditaan kuumeisesti unohtiko Chelsea bikiniensä alaosan kotiin vai onko kyseessä uusi bikinitrendi. Toisin sanoen nähdäänkö ensi kesänä Suomenkin uimarannoilla mummokalsareita muistuttavia bikinien alaosia.

Chelsea Leyland on amerikkalainen tiskijukka, joka asuu nykyisin New Yorkissa. Näyttävän näköinen kaunotar on tehnyt levyjen soittamisen lisäksi myös malliuraa, ja hänet onkin nähty melko tyylikkäissä mallikuvissa. Musiikkityylinä Leyland soittaa usein rockpainotteista materiaalia, jossa miksaustaito ei ole yhtä merkittävä kuin konemusiikissa.