Iron Maidenin Bruce Dickinson ja Elastinen bisnestapahtuman tähtipuhujina Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen hiphop-artisti Elastinen nousee tammikuun lopussa merkittävään seuraan, kun hänet on kiinnitetty puhujaksi Ice Live Business Forum -tapahtumaan Tampereella. Kyseessä on ensi vuoden merkittävin bisnesalan seminaaritapahtuma Suomessa.

Elastinen kertoo riimien sijaan oman värikkään bisnestarinansa. Tapahtumassa nähdään puhujina maailman arvostetuimpiin bisnespuhujiin lukeutuvat myös Brian Tracy, Seth Godin, Robin Sharma, Antti Herlin sekä Iron Maiden -yhtyeen keulahahmo Bruce Dickinson, joka on rakentanut yhtyeestään maailmanlaajuisesti menestyneen brändin ja toimii nykyisin myös yrittäjä ja bisnesenkelinä.

Ice Live Business Forumin lavalla nähdään huippuluokan joukko kansainvälisiä ja kotimaisia johtajuuden, innovaatioiden, luovuuden, myynnin ja markkinoinnin asiantuntijoita.