Uusi video lento-onnettomuudesta

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Lentokoneonnettomuuksia sattuu ajoittain yhä edelleen, ja niistä julkaistu uutisointi on omiaan kasvattamaan matkustajan lentopelkoa. Heinäkuussa Asiana Airlines -yhtiön Boeing 777 -matkustajakone laskeutui epäonnistuneesti San Franciscon lentokentälle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tilanne tallentui monille videolle, joista tuorein on nyt julkaistu verkossa. Videolla nähdään koneen laskeutuvan kentälle epävakaasti, minkä jälkeen se pyörähtää ilmassa ympäri. Onnettomuus on kaukaa kuvattu, mutta videolta näkee, millaisella vauhdilla lentokone iskeytyy maahan.

Turmassa kuoli kolme ihmistä ja loukkaantui 180. Onnettomuuden syitä ei ole vielä selvitetty, vaikka Yhdysvaltain National Transportation Safety Board on pyrkinyt löytämään turmalle selityksen, uutisoi Mashable-sivusto.