Upea keksintö: Sormukset voi nyt suunnitella verkossa itse

Digi Lifestyle · Stara.fi

Avioituminen ja kihlautuminen ovat lähes jokaiselle elämän merkittävimpiä tilanteita, ja niistä nimettömässä on yleensä muistona sormus. Täydellisen sormuksen valinta on sen sijaan usein vaikeaa, jos valikoimat eivät satu olemaan kovin laajat. Nyt asiaan on kehitetty verkossa toimiva ratkaisu.

Kuva Kihlasormukset.com
Kuva Kihlasormukset.com

Uusi verkkopalvelu tekee nimittäin jokaisesta sormusten suunnittelijan, sillä jatkossa kukin voi kätevästi suunnitella juuri oman unelmiensa sormuksen. Samalla voi seurata myös sormuksen hintaa reaaliajassa, sillä hinta muuttuu suunnittelun edetessä. Näin sormusten hinta ei tule myöhemmin yllätyksenä, ja siihen pystyy itse vaikuttamaan.

Suunnittelun valmistuttua sormuksen varsinainen tilaaminen tapahtuu liikkeessä, jossa varmistetaan muun muassa sormuksen oikea koko. Uudenlaisen palvelun on Suomeen tuonut Suokko Group ja palvelu löytyy verkosta osoitteessa www.kihlasormukset.com.