Video: Kissa hyökkäsi alligaattorin kimppuun – itsetunto kohdallaan!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Krokotiilit ja alligaattorit lukeutuvat eläinkunnan pelätyimpiin saalistajiin, sillä niiden kitaan on kuollut monia ihmisiä. Paljon suuremmassa vaaravyöhykkeessä ovat kuitenkin eläimet, jotka kuuluvat suurten matelijoiden perusravintoon. Kaikki mahdolliset saaliit eivät kuitenkaan päädy ruoaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa nähdään video, jossa kuvattiin alligaattoreiden tekemisiä rantahietikolla. Kaksi suurempaa alligaattoria pysytteli veden rajassa, mutta pienikokoinen matelija uskaltautui nousemaan rannalle. Pian sen luokse saapui kuitenkin melko ärsyyntyneeltä vaikuttanut kissa, joka ryhtyi uhmaamaan sen reviirille astellutta vierasta. Lopputulos oli melko yllättävä.