Meagan Good rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Meagan Good lukeutuu Hollywoodin tähtilupauksiin. Neitokainen paljasti taannoin pantanneensa seksiä poikaystävältään DeVon Franklinilta vuoden ennen kuin pariskunta sinetöi suhteensa sormuksilla. He menivät naimisiin vuoden 2012 kesällä Malibussa.

32-vuotias Meagan on nyt ikuistettu hehkeänä uuden Anchorman 2: The Legend Continues -elokuvan ensi-illassa Lontoossa. Kaunotar oli verhonnut vartalonsa nudenväriseen leninkiin, jonka kaula-aukko sai monen haukkomaan henkeään. Rintaliivit olivat näemmä jääneet myös pois asukokonaisuuden alta.

Meagan Good tunnetaan rooleistaan elokuvissa Stomp the Yard, The Love Guru ja Jumping the Broom. Viimeksi hänet on nähty Think Like a Man ja tulevassa Anchorman 2: The Legend Continues -elokuvissa. Kaunottaren kumppani DeVon Franklin on aikamoinen mies, sillä hän suostui vuoden mittaiseen selibaattiin rakkaansa takia.