Miehen ratkaisu selkäongelmiin – lenkkeilee 400 kilon rautakengillä

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Vanhan sanonnan mukaan et voi tietää ihmisestä mitään, jollet ole ensin kävellyt mailia hänen kengissään. Harva haluaisi todennäköisesti kävellä päivääkään erään 52-vuotiaan kiinalaismiehen kengissä, jotka painavat hämmästyttävät 400 kiloa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies keksi painavat kengät ratkaisuksi jatkuville selkäkivuilleen ja väittää kävelevänsä 15 metriä joka päivä painavilla rautakalosseilla. 400 kiloa ei vielä riitä, vaan kyseinen herra suunnittelee lisäävänsä tulevaisuudessa 50 kiloa lisäpainoa kenkiinsä.

Mies pitää terveysongelman ratkaisuna vanhaa kiinalaista oppia, Qigongia, joka perustuu kehon energiaa ylläpitäviin harjoituksiin, uutisoi Daily Mirror. Kävelydemonstraatio nähdään uutisvideolla.