Mies piristää syöpäsairasta vaimoaan – koskettava tempaus videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syöpään sairastuminen muuttaa minkä tahansa perheen arkea ja luo valtavan synkän varjon kaiken tekemisen päälle. Synkkien päivien piristäminen tavalla tai toisella auttaa koko perhettä jaksamaan paremmin ja toivomaan pikaista paranemista. Hyvä tunnelma voi myös edesauttaa paranemista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Taannoin Linda Carey sairastui syöpään, ja sen jälkeen hänen miehensä Bob päätti aloittaa vaimonsa päivien piristämisen hauskoilla valokuvilla. Sittemmin molempien terapiana ovat toimineet kuvat, joissa Bob poseeraa eri paikoissa ja asennoissa tyttöjen balettihame yllään.

Vaimon mennessä hoitoon hän voi katsella kännykästään miehensä piristäviä poseerauksia, jotka saavat ajatukset pois syövästä. Lopulta Bob ryhtyi julkaisemaan kuviaan verkkosivustolla, josta tuli välittömästi suuri hitti.