Tila Tequila sekosi lopullisesti: ”Olen uudestisyntynyt Hitler!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen realitytähti Tila Tequila sai äskettäin paljon huomiota väittämällä autokolarissa kuolleen Hollywood-tähden Paul Walkerin kuolemaa rituaalimurhaksi. Kohuneitokaisen Facebook-sivuilla käytiin asiasta kiihkeää keskustelua, ja hän sai paljon raivostuneita kommentteja.

Nyt 32-vuotias Tila on jälleen kirjoitellut verkkoon mitä mieleensä tulee. Hän nimittäin vertasi Facebook-päivityksessään itseään edesmenneeseen natsijohtaja Hitleriin. Monikaan ei ymmärrä vertauksen pointtia, ja asiasta on uutisoitu esimerkiksi Radar Online -sivustolla.

Hän pitää nimittäin Hitleriä herkkanä taiteilijasieluna, jota poljettiin maahan, ja joka sittemmin pisti käyntiin juutalaisvainot. Tila kirjoittaa itsestään juutalaisten sorsimana neitokaisena, joka kerran yritti kääntyä kyseisen uskonnon edustajaksi, vaikka ei heille kelvannut. Tätä nainen kutsuu karmaksi.

– Olen uudelleensyntynyt Hitler! Kirjoitti Tequila päivitykseensä.

Tila Tequila, eli Thien Thanh Thi Nquyen, on yhdysvaltalainen malli, laulaja, TV-persoona ja näyttelijä. Hän syntyi Singaporessa. Tequila aloitti malliuransa Playboyssa 18-vuotiaana. MTV kuvasi naisesta biseksuaaliteemaista A Shot at Love with Tila Tequila -ohjelmaa. Huumesekoiluistaan tuttu tähti uskoo muun muassa avaruusolentoihin ja kirjoittelee erikoisia päivityksiä Facebook-fanisivuilleen harva se päivä.