Kohumissit nautiskelivat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin vastikään Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 28-vuotias neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden otoksissa. Nyt Anais on ikuistettu Miamin South Beachilla kuvauksissa.

Anais Zanotti oli ottanut mukaansa toisen missikaunottaren, Lisa Opien, jonka kanssa hän pelehti kuvaajien edessä rantahietikolla. Vauhdin tiimellyksessä kaunotarten bikinien alaosat valahtivat, mutta mitään intiimiä ei ehtinyt paljastua. Välillä naiset viihtyivät myös yläosattomissa.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.