Bruce Jenner poistattaa aataminomenansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien klaaniin liittyvästä uutisoinnista ei koskaan puutu yllättäviä käänteitä. Tällä kertaa huomion keskiössä on plastiikkakirurgin pakeilla elämänsä aikana huomattavan ahkerasti viihtynyt Bruce Jenner.

Vaimostaan Kris Jenneristä eroava mies on nimittäin päättänyt poistaa leikkauksen avulla näkyvistä aataminomenansa. Olympiavoittaja tapasi äskettäin beverlyhillsiläistä plastiikkakirurgia, ja kävi keskustelemassa kaulansa silottelemisesta. Yleensä miehet menevät kyseiseen toimenpiteeseen suunnitellessaan sukupuolenvaihdosta.

Bruce Jennerille syy voi olla kuitenkin enemmän esteettinen, sillä hän ei ole koskaan pitänyt siitä, miltä aataminomena näyttää. Uutinen on jo herättänyt kommentteja julkkismaailmassa. Koomikko Marlon Wayans uskoo realitytähden haluavan tulla naiseksi.

– Luulen, että hitaasti mutta varmasti hänestä tulee vuosien saatossa nainen. Miksi Bruce Jenner ei vain mene hankkimaan itselleen tissejä…Hanki vain ne rinnat! Hän tulee näyttämään samalta, kuin minä White Chicks -elokuvassa, kommentoi komediaelokuvassa naista näytellyt tähti.

Avioerouutinen on vaikuttanut Kardashianin perheen toimintaan. Kim Kardashian ei esimerkiksi kutsunut isäpuoltaan kihlajaisiinsa. Realitymamma Kris Jenner on avautunut viihdelehdille, ja harmitellut päätöstään mennä Brucen kanssa naimisiin. Nainen kertoo katuvansa eniten maailmassa sitä, että erosi aikoinaan Kimin, Khloen, Kourtneyn ja Robertin isästä, Robert Kardashianista.