Rullalautailijalle kävi köpelösti – täydellä vauhdilla lehmän takapuoleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rullalautailun vauhdikkaampi muoto, longboarding, on näyttävä laji, jossa kiidetään mutkaista alamäkeä usein hyvinkin suurilla nopeuksilla. Nopeus ja rajalliset jarrutusmahdollisuudet tuovat lajiin oman vaarallisen lisänsä, ja joskus törmäyksiä sattuu vääjäämättä. Nyt nähdään kuitenkin erikoinen tapaus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubessa julkaistulla videolla nähdään miten mies kiitää longboardillaan alamäkeen huikeiden maisemien keskellä, mutta yllättäen eteen tulee lauma lehmiä. Ne eivät suinkaan pysy paikallaan tai säntää tien sivuun, vaan ilmeisesti outo näky sai ne juoksemaan suoraan lautailijan eteen. Kypäräkameran videolta nähdään miten osumaa lehmän takapuoleen ei voitu välttää.