Tom Cruise ottaa yhteen avaruusolioiden kanssa – katso traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tom Cruise nousee sännöllisin väliajoin kohuotsikoihin, yleensä miehen harjoittamaan skientologia-uskontoon liittyen. Tämä ei ole kuitenkaan estänyt miestä tähdittämästä toinen toistaan suurempia Hollywood-tuotantoja, kuten Vaarallinen tehtävä -elokuvia.

Vuonna 2014 Tom Cruise tullaan näkemään science fiction -toimintaseikkailussa Edge of Tomorrow, jonka traileri on nyt julkaistu. Elokuvassa Cruise näyttelee tulevaisuuden sotilasta Bill Cagea, joka taistelee vihamielisiä avaruusolentoja vastaan. Mies huomaa joutuneensa jumiin ajassa, ja joutuu elämään saman taistelun kerrasta toiseen. Elokuvan toisessa pääroolissa nähdään Emily Blunt, ja sen ohjaamisesta vastaa Meduusan Verkko -elokuvan ohjaaja Doug Liman.

Tom Cruisen huhutaan seurustelevan nykyään 70’s Show ja Orange is the New Black -sarjasta tutun Laura Preponin kanssa. Cruisen aiemmat vaimot ovat niin ikään olleet osa viihdemaailmaa. Liitot Mimi Rogersin, Nicole Kidmanin ja Katie Holmesin kanssa eivät kestäneet juurikin skientologiakirkon vuoksi, sillä naiset eivät nielleet sen voimakasta vaikutusta heidän elämäänsä.