Nicki Minaj juhli synttäreitä – tissikakku pääosassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen hiphop-tähti Nicki Minaj tunnetaan musiikkinsa lisäksi myös esimerkiksi siitä, että hän haastoi riitaa Mariah Careylle työskennellessään American Idolin tuomaristossa. Artistin julkisuuskuvan keskiössä ovat omintakeinen mauttomaksi väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nicki Minaj vietti 31-vuotissyntymäpäiviään tyylilleen uskollisissa merkeissä, vaikka tähti itse oli pukeutunut tilaisuuteen yllättävänkin säädyllisesti. Laulajatarta varten leivottua kakkua koristivat varsin isokoiset rinnat, ja hänen vastaanottamiin lahjoihin kuului myös strippaustanko.

– Se nolo hetki kun saat strippaustangon syntymäpäivälahjaksi, Nicki Minaj kommentoi Twitterissä.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobagossa. Hän julkaisi viimeisimmän studioalbuminsa vuonna 2012. Pink Friday: Roman Reloaded oli jatkoa vuoden 2010 Pink Friday -debyyttialbumille. Naisräppäri tunnetaan ronskeista sanoituksistaan, joissa hän ei epäile avautua mieltään askarruttavista teemoista.