Lil Kim varasti kansikuvansa meikkitaiteilijalta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen rap-artisti Lil’ Kim, eli Kimberly Denise Jones, tullut tunnetuksi jo kauan ennen samankaltaisesta räväkästä tyylistään tunnettua Nicki Minajia. Viime vuosina Kim on tosin ollut otsikoissa lähinnä plastiikkakirurgian seurauksena muuttuneen ulkonäkönsä vuoksi.

Kuva: Samantha Ravndahl
Kuva: Samantha Ravndahl

Nyt Lil’ Kimiä epäillään tulevan levynsä kansikuvan varastamisesta. Meikkitaiteilija Samantha Ravndahl nimittäin väittää Reddit-yhteisöpalvelussa Kimin käyttäneen hänen Glam Zombie -nimistä valokuvaansa ilman lupaa mainostaakseen uutta Dead Gal Walking -levyään. TMZ-sivuston mukaan Samantha Ravndahl on kertonut ottaneensa yhteyttä Lil’ Kimin edustajiin asian tiimoilta. He ilmoittivat ensin ettei tähti ole aikeissa maksaa kuvan käytöstä.

Myöhemmin laulajattaren edustajat kertoivat Kimin tiimin ”toimivan hitaasti”. Ravndahlin mukaan Lil’ Kim on jatkanut kuvan jakamista mediassa omissa nimissään. Kuvaan on lisätty jopa teksti, joka väittää kuvan tekijänoikeuksien kuuluvan tähdelle. Meikkitaiteilija suunnittelee parhaillaan oikeustoimiin ryhtymistä.

Lil’ Kim tunnetaan hiphop-piireissä kiistanalaisesta imagostaan ja sanoituksistaan. Hänet tuomittiin vuonna 2005 ehdottomaan vankeuteen väärästä valasta. Neito on julkaissut neljä albumia, Hard Core, The Notorius K.I.M., La Bella Mafia ja The Naked Truth. Hän äänittää parhaillaan materiaalia viidennelle studioalbumilleen, joka kantaa nimeä Hard Core 2: All Hail the Queen.