Amber Rose kurvikkaana – ennen ja jälkeen synnytyksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Wiz Khalifa ja mallikaunotar Amber Rose menivät naimisiin viime kesänä ja ilmoittivat asian Twitter-palvelussa. Pari aikoo pitää hääjuhlan myöhemmin. He saivat vuoden alussa yhteisen Sebastian-vauvan.

Amber ikuistettiin raskausaikanaan varsin muhkeassa kunnossa. Hän on kuitenkin onnistunut pudottamaan vauvakilonsa vikkelään. 30-vuotias kaunotar julkaisi Instagram-palvelussa otoksen, jossa nähdään laihdutuksen hurjat tulokset.

– Ennen ja jälkeen Sebastian-vauvaa, kirjoitti Rose blogiinsa.

Mallikaunotar Amber Rose tunnetaan Kanye Westin entisenä tyttöystävänä. Pari tapaili toisiaan vuosina 2008 – 2010. Hän alkoi deittailla nykyistä aviomiestään Wiz Khalifaa vuoden 2011 alussa. Rose on esiintynyt monien räppäreiden musiikkivideoilla, kuten Ludacrisin, Young Jeezyn, Nicki Minaj’n ja Fabulousin. Hän on julkaissut kaksi singleä Fame ja Loaded.