Busseihin huomenna piparkakuilla – tässä ensimmäiset piparikuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia, ja monissa perheissä leivotaan tänäänkin perinteiseen tapaan piparkakkuja koko perheen voimin. Kaikkia pipareita ei kannata syödä heti tänään, sillä huomenna tiistaina niille on hieman toisenlaista käyttöä.

Matkahuollon joulutempauksessa vaihdetaan nimittäin 500 piparkakkua ilmaiseen matkalippuun, joten yksittäinen pipari voi olla hyvinkin arvokas. Ihan mikä tahansa tekele ei kuitenkaan kelpaa, sillä piparkakussa tulee lukea matkan lähtöpaikka ja määränpää. Lisäksi piparin tulee olla syötävä.

– Piparinen matkalippu on meidän tapamme kiittää matkustajiamme kuluneesta vuodesta ja muistaa heitä vuoden kiireisimpänä matkustusaikana. Joulukiireistä huolimatta bussissa matkustaminen on mukavaa ja helppoa. Toivomme että ihmiset ovat liikkeellä hyvällä joulumielellä, Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Jukka Ylitalo kertoi.

Kyseessä on Matkahuollon markkinointitempaus, sillä se julkaisee piparien kuvia myöhemmin sosiaalisessa mediassa. Pipariliput tulee vaihtaa matkalippuun Matkahuollon toimipaikoissa. Matkahuolto rohkaisee matkustajia julkaisemaan omat piparikuvansa sosiaalisessa mediassa hashtagilla #piparilippu, ja ensimmäisiä kuvia on julkaistu jo tänään.