Gisele Bundchenin imetyskuvasta nousi kohu – näin siihen vastattiin heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Gisele Bundchen valittiin viime viikolla Brasilian puoleensavetävimmäksi ihmiseksi Huffington Post -lehden toimesta. Supermalli synnytti viime vuonna tyttärensä, mutta palasi sittemmin nopeasti takaisin töihin. Lapsi on kuitenkin edelleen rintaruokinta-iässä, mutta se ei Giseleä haittaa.

Rintaruokinta on erityisesti Yhdysvalloissa aivan liian epäsuosittua, kun monet julkkisnaiset eivät ole edes yrittäneet ruokkia lastaan itse. Brasilialaiskaunotar on kuitenkin toista maata, sillä hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän valmistautuu kuvaussessioon ja imettää samalla lastaan.

Kuvasta ja sen julkaisemisesta aiheutui välittömästi kommenttiryöppy, joka ei ollut vain positiivista. Tykkäyksiä kuva on kuitenkin saanut jo yli 16.000 kappaletta. Keskustelua tasapainottaakseen ja supermallia tukeakseen myös näyttelijä Emmy Rossum julkaisi heti Giselen jälkeen aivan samanlaisen kuvan. Hänkin imettää lastaan kuvauksiin valmistautuessaan.

33-vuotias Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijäkomistus Leonardo DiCaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady. Bundchen on perustanut oman Gisele Bundchen Intimates -vaatemerkkinsä, jonka tuotteita hän tietenkin itse usein esittelee.