Gisele Bundchen viettää rantaelämää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Gisele Bundchen on tuttu näky muotikuvista ja lehtien sivuilta. Mallikaunotar synnytti viime vuonna tyttärensä, mutta palasi sittemmin nopeasti takaisin töihin. Toukokuussa hänen vartalonsa ikuistettiin Vogue-lehden kanteen ja viime viikolla hän esitteli omaa bikinimallistoaan.

Eilen Gisele Bundchen kuvattiin hänen viettäessään leppoisaa sunnuntaita Miamissa. Poikansa Benjaminin kanssa rannalle suunnannut supermalli nousi viikonloppuna otsikoihin, kun hänet kuvattiin rintaruokkimassa lastaan kuvauksissa. Rintaruokinnan aikana häntä ehostettiin huippukuntoon kuvauksia varten.

33-vuotias Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijäkomistus Leonardo DiCaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady. Bundchen on perustanut oman Gisele Bundchen Intimates -vaatemerkkinsä, jonka tuotteita hän tietenkin itse usein esittelee.