Kohuttu sähköauto Tesla Suomen markkinoille

Autot · Stara.fi

Kovasti huomiota maailmalla saanut sähköauto Tesla saapuu nyt myös Suomen markkinoille. Muotoilustaan, käyttömukavuuksistaan, suorituskyvystään ja ekologisuudestaan ylistystä kerännyt auto kulkee 500 kilometriä yhdellä latauksella ja kiihtyy yhtä nopeasti Lamborghini Gallardo.

Sähköautojen edelläkävijä Tesla on saanut arvostetulta Consumer Reportilta autohistorian korkeimmat pisteet 99/100, ja Motor Trend-lehti palkitsi sen Vuoden auto -palkinnolla. Teslassa on 17-tuumainen kosketusnäyttö, josta hoituvat auton ajamiseen liittyvät säädöt matkustajien viihtyvyyttä unohtamatta. Lisäksi älypuhelinsovelluksella auton voi viilentää tai lämmittää etänä auton ennen liikkeelle lähtöä.

Kuva: Tesla
Kuva: Tesla

– On hienoa saada ekologinen ja ulkonäöltään tyylikkäin sähköauto viimein myös Suomen markkinoille. Auton hankintahinta maksaa itsensä takaisin, sillä käyttökustannukset ovat minimaaliset. Lataukset ovat huoltoasemilla ja lukuisissa kauppakeskuksissa maksuttomia, huoltoja on vähemmän ja käyttömaksu alin mahdollinen, Teslan kehuu maahantuoja Auto-Outlet Helsinki Oy:n Miika Toivonen.