Söisitkö tämän ällötyksen? Ruoka-annos kuin painajaisista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Cooking For Bae -nimisestä Instagram-tilistä, jolla esitellään pieleen menneitä tai muuten vain ällöttävän näköisiä ruoka-annoksia. Harva niistä kuitenkaan vetää vertoja tuoreelle ruokakuvalle, joka on aiheuttanut runsaasti kammotusta internet-käyttäjien keskuudessa.

Reddit-yhteisöpalvelussa julkaistussa kuvassa esitellään Cthulken-nimen saanutta ruokalajia. Lautasella oleva annos näyttää lähinnä kosmiselta hirviöltä, joka saattaisi hetkenä minä hyvänsä tarttua lonkeroillaan liian lähelle astuvien ihmisten kasvoihin. Cthulken-nimi viittaakin Turduken-ruokalajiin ja kauhukirjailija H.P. Lovecraftin tarinoissa esiintyvään Cthulhu-hirviöön.

Gothamis-sivusto haastatteli ruokahirvityksen kuvannutta ja verkossa julkaissutta Rusty Eulbergiä. Teksasissa asuvan miehen mukaan kyseessä on mustekalalla täytetty kalkkuna, joka on koristeltu pekonisiivuilla ja ravun osilla. Miehen mukaan hän halusi yllättää jouluvieraansa ainutlaatuisella jouluherkulla.

– Yleinen reaktio oli ”hyvä luoja, en aio syödä tuota”. Mutta jokainen aterian osa lämmitettiin erikseen. Asettelin ne vain yhteen lautaselle. Se oli herkullista. Ravun raajat olivat mahtavia ja pekoni toi mukavaa makua kalkkunaan, Rusty Eulberg kuvaili.

Mies kertoo, että lisähirvityksenä ateria tarjoiltiin hänen ystävänsä Saksasta löytämällä hakaristein koristellulla lautasella. Eulbergin mukaan hän aikoo luoda ensi vuonna täyden H.P. Lovecraftin kauhukertomusten inspiroiman ateriakokonaisuuden.