Blondi virtsasi kaatokännissä hissiin – joku tietenkin kuvasi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kosteiden bileiltojen aikana saattaa tapahtua asioita, jotka nolottavat raskaalla kädellä aamun krapulatilassa. Joskus henkilö voi esimerkiksi oksentaa baarin lattialle, äityä aggressiiviseksi tai huomata omaavansa puutteellisen pidätyskyvyn.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Monesti sikailijoiksi mielletään miehet, mutta niinpä vain kauniimpikin sukupuoli voi joskus vetäistä alta riman suorituksen. Nyt YouTube-arkistojen kätköistä on löytynyt video, jossa humalaisen naisen bileilta päättyy noloon tilanteeseen. Neito nimittäin erehtyy luulemaan hissin lattiaa yleiseksi käymäläksi.

Tulos on sen mukainen ja lattia lainehtii pian virtsasta. Lähes sammunut nainen ei tätä tunnu huomaavan. Useinkaan vastaavanlaiset tilanteet eivät päädy kameralle, mutta tällä kertaa blondilla on astetta huonompi tuuri.