Teinivaimo esitteli jättipovensa – katsetta vaikea irrottaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kohujulkkis Courtney Stodden on pelleillyt peruukkien kanssa avioliittonsa aikana ja myös sen jälkeen. Viimeksi blondina tunnettu silikonipommi vetäisi päähänsä tumman peruukin, mutta kiinnitti silti enemmän huomiota rintavarustukseensa kuin hiuksiin.

19-vuotias julkkis näyttää nyt reagoineen eroonsa niin kuin useimmat naiset – värjäämällä hiuksensa. Daily Mail -sivusto uutisoi taannoin, ettei Courtneyn elämä brunettena ei ole enää leikkiä, vaan Courtney on todella värjännyt pehkonsa ruskeaksi. Kaunotar julkaisi asiaa havainnollistavan otoksen Twitter-blogissaan. Huomio kiinnittyi silti enemmän tähden jättikokoiseen rintavarustukseen.

– Hyvää iltaa, kirjoitti Courtney Stodden kuvansa oheen.

Courtney Alexis Stodden sai pari vuotta sitten kovaa kritiikkiä naidessaan tuolloin 51-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin. He ilmoittivat äskettäin erostaan. Stoddenia on syytetty siipan hyödyntämisestä, mutta hän paljasti tarjonneensa näyttelijälle avioehtoa, josta Vihreä maili -tähti kieltäytyi, koska piti sitä epäromanttisena.