Jay-Z ravintolan vessavahtina – Beyonce nolostui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen popartisti Beyonce löi äsken kaikki ällikältä upealla tiimalasivartaloa esittelevällä kuvallaan. Nainen on saavuttanut upean ulkomuotonsa aviomiehensä Jay Z:n kanssa aloitetun tempauksen avulla, jossa he syövät loppuvuoden pelkästään vegaanista ruokaa.

Kuten arvata saattaa, on pari erittäin tervetullut näky myös vaihtoehtoruokaa tarjoaville ravintoloille. Äsken räppäri ja kaunotar vieraili Hollywoodissa sijaitsevassa vegaaniravintolassa, ja kanssaolijat pääsivät todistamaan sangen kummallista tapahtumasarjaa.

Daily Starin mukaan Jay Z oli pyytänyt tarjoilijaa tarkastamaan, että ravintolan wc oli ollut tyhjä. Sen jälkeen Beyonce meni saniteettitiloihin ja 44-vuotias räppäri toimi vessanovella vartijana. Mies varmisti, että kukaan ei mennyt toilettiin ennen kuin Beyonce oli suorittanut tarpeensa. Nolostunut laulajatar tuli vessasta ulos ja Jay Z päästi sinne jonottaneet ihmiset asioilleen. Lopulta pari jakoi faneilleen nimikirjoituksia.

Laulajatar yllätti taannoin miehensä Jay Z:n kanssa paljastamalla, että he aikovat viettää 22 vuorokautta vegaaneina, eli syömättä loppuvuonna lainkaan eläinperäistä ruokaa. Tempauksen myötä Beyonce on jälleen innostunut esittelemään vartaloaan internetissä. Hän jakoi blogissaan seksikkäitä kuvia, joissa hän poseeraa bikinien alaosassa ja punaisessa pelipaidassa, paljastaen keskivartalonsa kameralle.