Uskomaton näky – Joulupukit nyrkkitappelussa kadulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulupukki oli alun perin Pyhä Nikolauksen ruumiillistuma, mutta nykyisen ulkonäkönsä se sai suuryhtiö Coca-Colan mainoksien kautta. Joulupukki on nykyisin punaisiin pukeutuva pullukka ukko, joka nauraa leppoisasti ja myhäilee valkoisen partansa takana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kulttuurissa on toisinaan esiintynyt myös pahoja pukkeja, ja nyt New Yorkissa järjestetty SantaCon-tapahtuma keräsi tuhmat pukit joukkotappeluun. Chris Laun kuvaama videomateriaali näyttää, kuinka tapahtumaan osallistuneet punanutut ryhtyvät hakkaamaan toisiaan keskellä katua.

YouTubessa oleva video on saanut viime päivinä runsaasti mediahuomiota. Koska kuka tahansa voi pukeutua joulupukin asuun, on iloiseen tapahtumaan lipsahtanut näemmä mukaan myös rähinähenkisiä hiippalakkeja.