Mies pelaa pingistä korvanlehdillään – huijausta vai totta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pöytätennis on Britanniasta muualle maailmaan levinnyt laji, ja se on saavuttanut suurinta suosiota kaiketi Aasiassa. Eräs kiinalaismies on mahdollisesti niin antautunut pingiksen pelaamiselle, että hän on jopa tehnyt korvalehdistään pelimailat.

Xbox – Eartennis from Bacon Production on Vimeo.

Vimeoon ladattu video esittelee korviin asennetuilla levyillä pingistä pelaavan miehen. Vaikka kyseessä on Xboxin mainos, herättää se ristiriitaisia ajatuksia. Videolla näytetään, kuinka venyttämisprosessi aloitetaan jo lapsena, ja samanlaista toimintaa on harjoitettu jo useammassa sukupolvessa. Mailakorvainen mies näyttää monen silmään enemmän sarjakuvasankarilta kuin urheilijalta, mutta pelaaminen sujuu suvereenisti.

Pingis, ping-pong, eli pöytätennis, on nykyään yksi olympialajeista. Pelin alkujuuret ovat Britanniassa, jossa pelattiin pöytätenniksen esimuotoa samppanjapullon korkeilla ja sikarirasioilla.