Playboy-pupu telmi Malibun rannalla rinnat hytkyen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet toinen toistaan kauneimpia naisia, mutta nyt joukkoon astelee todellinen katseenvangitsija. Ashley Salazar ei ole uusi nimi Playboyn lukijoille, sillä neitokainen voitti tänä vuonna ensimmäisenä lehden Miss Social -tittelin.

20131218-211202.jpg

Seksikäs Ashley on vaihtanut paperisivut rantamaisemiin ja tähdittää tuoreinta KaloopyMedian videota YouTubessa. Siniseen uima-asun kaula-aukko on syvään uurrettu ja paljastaa videon katsojille muodokkaan poven lisäksi myös timmin takapuolen. Naisen liikehdintä on sen sijaan hyvin eroottisesti latautunutta ja sopii kysyä, onko video enää pelkkä esittelyvideo.

Los Angelesissa sijaitsevalla Malibun aamuisella rannalla keikistelevällä Ashley Salazarilla on Facebookissa yli miljoona tykkääjää ja hän on ensimmäinen Playboy-lehden Miss Social. Latinotaustan omaava nainen on luonut uraa myös Yhdysvaltojen ilmavoimissa.