Uskomaton koppi! Lentokenttävirkailija pelasti putoavan lapsen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokaisessa perheessä sattuu varmasti vahinkoja, jolloin lapset joutuvat kärsimään vanhempiensa virheiden takia. Joskus näitä mokia koottiin jopa omaan artikkeliinsa, mutta nyt nettiin on julkaistu erään isän kohtalokas unohdus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Puolan Katowice-Pyrzowice -lentokentällä kuvattu videopätkä on levinnyt nopeasti viraalina pitkin nettiä. Videolla näytetään lentokentän turvatarkastuksen läpi mennyt isä, joka ryhtyy pukemaan takkia päälleen tarkastuksen jälkeen. Hän asettaa poikansa siksi aikaa istumaan tavarahihnalle.

Lapsi ei kuitenkaan pysy hihnalla ja putoaa. Varma maahan iskeytyminen kuitenkin väistyy, sillä yksi lentokenttätyöntekijöistä kirjaimellisesti syöksyy ottamaan koppia ja lapsi mätkähtää hänen käsivarsilleen kuin ihmeen kaupalla. Video on kuvattu jo marraskuussa, mutta julkaistiin nyt verkkoon koko maailman ihmeteletäväksi.