Todellinen tykki! Tämän VW Golfin kanssa ei kannata lähteä viivalle

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta löytyy jonkin verran autoja, jotka eivät näytä kovin tehokkailta, mutta jotka onnistuvat jättämään sporttiset superautot kiihdytyksessä kuin nallit kalliolle. Pölyä maistelevat urheiluautojen kuljettajat saavat nyt tottua myös erään Volkkarin takavaloihin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkossa ihastellaan parhaillaan videota Boba-Motoringin huippuunsa viritettämästä VW Golfista, jossa on uskomattomat 1150 hevosvoimaa. Auton muotoon rakennetun tykin tunnistaa nykyisin hyvin kuvaavasta koodiyhdistelmästä Brutal Golf MK2 1150HP 16V Turbo. Tuo näyttäisi erittäin majesteettiselta esimerkiksi Nettiauton ilmoituksessa, mutta niin näyttää auton suorituskykykin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.