Andressa Urach televisiossa – juontaja ei kyennyt hillitsemään käsiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa viime vuonna järjestetyssä Miss Peppu -missikilpailussa kolmanneksi sijoittunut muodokas Andressa Urach on noussut kisamenestyksen myötä seuratuksi julkkistähdeksi. Neitokainen on voittonsa jälkeen kiertänyt maailmaa jakamassa ilosanomaansa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Eilen peppumissi vieraili brasilialaisessa Luciana Gimenezin televisio-ohjelmassa, jossa hänen asunsa oli luonnollisesti asiaankuuluvan paljastava. Ohjelman päätähti ja emäntä Gimenez ei kyennyt pitämään näppejään erossa Urachin takapuolesta.

Miss Peppu -kilpailussa kaikissa Brasilian 27 osavaltiossa valittiin taannoin ensin paikallinen peppumissi, joka sitten kisasi maan parhaan takamuksen tittelistä. Andressa Urach sijoittui peppukisassa vuonna 2012 kolmanneksi, ja nousi sittemmin otsikoihin lesbosuhteensa merkeissä. Hänet ikuistettiin suutelemassa toiseksi missikisassa sijoittuneen Camila Vernaglian kanssa.